Valorile Noastre

 1. Christos este capul Bisericii – Efeseni 1:22,23
  Noi il recunoastem pe Christos ca si cap al Bisericii si ne supunem atat pe noi insine cat si activitatile noastre Cuvantului lui Dumnezeu si conducerii Duhului Sfant.
 2. Inchinare reala – Ioan 4:23,24
  Noi dorim inchinare contemporana pentru Dumnezeu cu toata inima, sufletul, mintea si puterea, atat personal cat si ca Biserica, oferindu-i Lui glorie prin tot ceea ce facem.
 3. Rugaciune – Matei 7:7-11
  Noi depindem de Dumnezeu prin rugaciune in tot ceea ce facem in Biserica, atat in prezent cat si in viitor.
 4. Conducere biblica –Romani 12:6-8
  Noi credem in lucrarea in echipa formata din pastori si lideri cu inimi de slujitori, atat barbati cat si femei, care sunt dedicati sa dezvolte Trupul lui Hristos pentru lucrare, prin excelenta, integritate, loialitate, consecventa, creativitate si o atitudine pozitiva.
 5. Grupuri Speranta – Romani 16
  Noi ne dedicam in a implica toti crestinii in grupurile speranta, unde necrestinii sunt castigati, darurile spirituale sunt practicate, avem partasie si crestem in a deveni ca si Christos.
 6. Familie – 2 Timotei 1:5
  Noi credem ca familia este cea mai importanta unitate a Bisericii si ne dedicam in a o sprijini si promova, investind atat in copii cat si in tinerii Bisericii noastre.
 7. Marea Trimitere – Matei 28:18-20
  Noi consideram Marea Trimitere ca fiind misiunea centrala a Bisericii noastre, de aceea ne dedicam sa motivam toti crestinii sa iubeasca, sa castige si sa ucenicizeze pe cei pierduti atat din zona locala cat si din imprejurimi, asa cum ne-a poruncit Christos.
 8. Pregatire biblica – 2 Timotei 3:16,17
  Noi ne dedicam sa implicam crestinii intr-un proces de pregatire ce va cladi caractere crestine, va dezvolta cunostinte biblice si abilitati de conducere pentru a duce la indeplinire in mod eficient lucrarea la care au fost chemati.
 9. Crestere spirituala personala – Filipeni 1:6
  Noi ne asteptam ca fiecare crestin sa dea dovada de crestere spirituala si dezvoltarea caracterului crestin ca un efect natural al unei relatii personale cu Christos.
 10. Responsabilitate – Efeseni 4; 2 Corinteni 9:7
  Noi, ca indivizi si ca lucrare, recunoastem ca tot ceea ce avem: timp, finante, daruri si abilitati vin de la Dumnezeu si ne dedicam in a fi responsabili fata de Dumnezeu si unul fata de altul in a lucra in fiecare arie cu credinciosie si integritate pentru Gloria lui Dumnezeu. Include dedicarea fata de zeciuiala si darnicie.
 11. Creativitate si relevanta culturala – 1 Corinteni 9:19-23
  Noi punem accentul pe creativitate in toate activitatile Bisericii, fiind relevanti la cultura romana contemporana, folosind tehnologia si metodele moderne fara a compromite adevarurile biblice.
 12. Motivati prin har – 2 Corinteni 5:16-21;
  Efeseni 2:4,5 Noi punem accentul pe acceptarea neconditionata a lui Dumnezeu si iertarea deplina prin Isus Christos, incurajand oamenii sa-l slujeasca pe Hristos din dragoste si recunostinta, in loc de vinovatie, rusine sau condamnare.
Translate »