Sa ne rugam!

Rugaciunea… cu totii am vrea sa o practicam mai mult, insa ne e mai usor sa-i gasim definitii frumoase, citate fabuloase ba chiar sa avem revelatii divine cu privire la ea; totusi ajungem intr-un final sa o ignoram; iar in cel mai fericit caz, sa-i indemnam pe altii sa o faca ramanand doar cu bucuria de a ne minuna de efectele ei in viata altora.

Desi credem si stim ca Dumnezeu raspunde rugaciunilor si avem atat de multe motive sa o facem, realitatea curda este ca L cu cat stim mai mult, cu atat ne rugam mai putin.

Pe noi cei din Speranta Vietii, Dumnezeu ne-a cheamat in acest an sa ne rugam pentru tara, sa stam in spartura pentru ea, pentru bunastarea ei, pentru vindecarea ei, pentru mantuirea ei. “Caut printre ei un om care să înalţe un zid şi să stea în mijlocul spărturii înaintea Mea pentru ţară, ca să n-o nimicesc; dar nu găsesc niciunul”! Ezechiel 22:30… striga din ceruri Dumnezeu…

Este timpul sa ne rugam, sa ne rugam pentru mantuire, sa ne rugam pentru pace, sa ne rugam ca lucrurile sa fie mai bune, ca viata sa fie mai frumoasa, ca bolnavii sa fie vindecati, ca pamantul sa dea roada, ca familiile sa ramana unite, ca pacatul sa ne fie iertat… sa ne rugam sa avem paine pe masa, sa avem locuri de munca, sa avem parinti intelepti, copii sanatosi, lideri cinstiti, bucurie in inimi si dragoste de Dumnezeu!

Rugaciunea privita ca o obligatie crestina, pare un efort ce nu ti-l permiti; insa rugaciunea privita ca o oportunitate divina, este o binecuvantare pe care nu o poti pierde.

A sosit momentul ca si tu sa te rogi, pentru ca vezi tu…, lucrurile de care ai nevoie, pe care le vrei pentru tine si pentru cei dragi tie, nu stau nici in puterea ta de a le face si nici in intelepciunea ta de a le avea. Curand vei descoperii ca timpul petrecut in rugaciune, este cea mai importanta investitie, pentru ca are ca rezultat nu numai binecuvantarile pamantesti; rugaciunea iti binecuvinteaza sufletul!

Dumnezeu cauta oameni care sa-i ceara binecuvantarile de care avem atata nevoie si pe care doar El ni le poate da… El spune: “dacă poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga şi va căuta faţa Mea, şi se va abate de la căile lui rele – îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul şi-i voi tămădui ţara. 2 Cronici 7:14

Am scris destul, iar tu ai citit o gramada. Mai bine ne-am ruga…

Hai, Dumnezeu vrea sa te binecuvinteze!

0 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »