Ramona Tudor

Sunt Ramona, sunt casatorita cu Mihai Tudor si avem un baiatel – Radu.

De-a lungul ultimilor 13 ani multe  lucruri s-au intamplat in viata mea- majoritatea bune, dar am avut parte si de inevitabilele obstacole pe care fiecare din noi le experimentam. Partea incurajatoare este ca prin tot acest tumult al vietii am avut o „Constanta” – si anume Dumnezeu, si multi, multi prieteni – oameni extraordinari care mi-au modelat carecterul si care mi-au fost alaturi ne-ncetat.

Atunci cand privesti bogatia spirituala cu care te-a binecuvantat Domnul Vietii nu o poti pastra doar pentru tine, ci doresti sa o imartasesti si cu cei din jurul tau. Sa fii tu – cel care incurajaza, sustine, uneori corecteaza si de fiecare data – incearca sa iubeasca neconditionat.

Sa fiu parte din Lucrarea Domnului este „multumesc-ul” meu fata de Dumnezeu care a fost mereu de partea mea, precum si bucuria mea de a da inapoi celor ce au investit in mine. Sunt nespus de fericita sa slujesc in Echipa de inchinare, la Grupul Speranta, in Lucrarea cu doamnele (ROSA), precum si oriunde altundeva ma doreste Isus implicata!

Translate »