Mesaj Post si Rugaciune – Ziua 18

De altă parte, ştim că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, şi anume spre binele celor ce sunt chemaţi după planul Său. Romani 8:28

Un țăran avea un cal bătrân pe care îl folosea ca să lucreze pământul. Într-o zi, calul a scăpat și a fugit pe dealuri. Când vecinii au auzit acest lucru, au mers la stăpânul calului ca să-și exprime părerea de rău și sprijinul față de el. La acestea țăranul a răspuns:

– Noroc? Ghinion? Cine știe?

O săptămână mai târziu, calul s-a întors acasă înconjurat de o herghelie de cai sălbatici. De această dată, vecinii l-au felicitat pentru norocul lui.

– Noroc? Ghinion? Cine știe? a răspuns țăranul.

Apoi, când fiul țăranului a încercat să călărească unul din caii sălbatici, a fost aruncat de acesta din șa și și-a rupt un picior. Toată lumea a concluzionat că era vorba de ghinion. Numai că țăranul o ținea pe a lui:

– Noroc? Ghinion? Cine știe?

Câteva săptămâni mai târziu armata a trecut prin sat și a recrutat cu forța pe orice tânăr în stare să lupte în războiul ce izbucnise de puțină vreme. Când au văzut pe fiul țăranului cu piciorul rupt l-au lăsat acasă. Toată lumea a fost extrem de invidoasă pentru nocorcul țăranului.

– Noroc? Ghinion? Cine știe?

Cat de important este sa ne incredem in Dumnezeu! In versetul de mai sus, Biblia ne spune ca „TOATE” lucrurile lucreaza spre binele celor ce il iubesc pe Dumnezeu!

„Toate” insemnand si cele care nu ne plac, si cele care nu ne convin, si cele asteptate dar si cele neasteptate…

Un lucru este sigur: Dumnezeu te iubeste si El va aduce „lucruri” in viata ta.

Nu te ingrijora! Ele sunt pentru binele tau! Doar iubeste-L si increde-te in El!

2 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »