Mesaj Post si Rugaciune – Ziua 16

Nu vă îngrijoraţi de nimic; ci, în orice lucru, aduceţi cererile voastre la cunoştinţa lui Dumnezeu, prin rugăciuni şi cereri, cu mulţumiri. Şi pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile şi gândurile în Hristos Isus. Filipeni 4:6-7

Cineva a spus: „Nu are nici un sens să-ţi faci griji pentru lucrurile pe care le poţi controla, pentru că dacă le poţi controla, atunci de ce să te mai îngrijorezi?

Şi nu are nici un sens nici să-ţi faci griji pentru lucrurile pe care nu le poţi controla, pentru că dacă nu le poţi controla, atunci la ce să te mai îngrijorezi?”

Apostolul Petru ne-a indemnat astfel: Şi aruncaţi asupra Lui toate îngrijorările voastre, căci El însuşi îngrijeşte de voi. Fiţi treji şi vegheaţi! Pentru că potrivnicul vostru, diavolul, dă târcoale ca un leu care răcneşte şi caută pe cine să înghită. Împotriviţi-vă lui tari în credinţă, ştiind că şi fraţii voştri în lume trec prin aceleaşi suferinţe ca voi. 1 Petru 5:7-9

Ingrijorarea este o povara pe care Dumnezeu nu vrea ca noi sa o purtam. Ingrijorarea este roada necredintei si pune accentul pe problema. Credinta in schimb alunga ingrijorarea, fiindca ea pune accentul pe Dumnezeu!

Asadar nu te ingrijora! Roaga-te si increde-te in Dumnezeu!

Un comentariu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »