Mesaj Post si Rugaciune – Ziua 12

Ci tu, când te rogi, intră în odăiţa ta, încuie-ţi uşa şi roagă-te Tatălui tău, care este în ascuns; şi Tatăl tău, care vede în ascuns, îţi va răsplăti. Matei 6:6

O conversatie purtata între fostul prim ministru Manachem Begin al Israelului si presedintele american Jimmy Carter., a ramas celebra. În timpul unei vizite a lui Begin în America, acesta a fost invitat în biroul oval, unde a vazut trei telefoane. Unul era de platina, un altul era rosu, iar celalat era din aur.

Privind la aceste telefoane primul ministru l-a întrebat pe Carter : Spune-mi care-i semnificatia acestor telefoane?

Carter i-a raspuns : Folosind telefonul de platina, pastrez legatura cu parlamentul.
Cu telefonul rosu, pastrez legatura cu Rusia. Iar cu telefonul din aur am legatura directa cu Dumnezeu.

Surprins de acest raspuns, primul ministru a întrebat : Cat te costa sa suni pe Dumnezeu?

Zece mii de dolari, a raspuns presedintele Carter; dar conversatia îsi merita fiecare cent!

Mai tarziu cand presedintele Carter a vizitat Israelul a vazut pe masa premierului din Israel tot trei telefoane si a pus aceleasi întrebari : De ce ai si tu trei telefoane pe birou?
Primul ministru i-a raspuns : unul este linie directa cu Egiptul, celalalt asigura legatura cu parlamentul, iar cel de-al treilea asigura legatura directa cu Dumnezeu . Cît te costa sa-L suni pe Dumnezeu de aici din Israel , a întrebat presedintele Carter ?

Zece centi ; a raspuns Begin. Este o convorbire locala!

In mod sigur Dumnezeu ne va raspunde rugaciunilor, fiindca El a promis asta! Dumnezeu este un Dumnezeu aproape iar imparatul David spune „Domnul este aproape de cei cu inima înfrântă şi mântuieşte pe cei cu duhul zdrobit”. Psalm 34:18

Marea noastra problema este ca nu ridicam mai des receptorul pentru a-l suna pe Dumnezeu… Astazi vreau sa te incurajez sa te rogi mai mult, cu mai multa credinta, cu mai multa indrazneala, fiindca rugaciunea este intr-adevar o convorbire locala! Pretul a fost platit!

Rugaciunea este o convorbire la indemana ta! Te vei ruga tu astazi mai mult?

Un comentariu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »