In “spartura” pentru Targoviste!

In “spartura” pentru Targoviste!

 

Dragii mei, in aceasta luna, noi ca si biserica locala, ne-am propus sa ne concentram eforturile noastre catre orasul nostru, Targoviste – locul unde Dumnezeu a hotarat “sa ne aseze” si unde si fim o binecuvantare.

Dumnezeu, care a făcut lumea şi tot ce este în ea, este Domnul cerului şi al pământului şi nu locuieşte în temple făcute de mâini. El nu este slujit de mâini omeneşti, ca şi când ar avea trebuinţă de ceva, El, care dă tuturor viaţa, suflarea şi toate lucrurile. El a făcut ca toţi oamenii, ieşiţi dintr-unul singur, să locuiască pe toată faţa pământului; le-a aşezat anumite vremuri şi a pus anumite hotare locuinţei lor, ca ei să caute pe Dumnezeu şi să se silească să-L găsească bâjbâind, măcar că nu este departe de fiecare din noi. (Faptele apostolilor 17:24-27)

Astfel, ne-am propus sa facem urmatoarele:

 • In fiecare zi de Marti ne vom ruga si vom postii pentru urmatoarele motive:
  • Pentru mantuirea oamenilor din Targoviste
  • Locuri de munca bine platite in Targoviste
  • Liderii orasului
 • Un alt proiect important este acela de a ne ruga intr-un mod practic, astfel incat sa acoperim fiecare strada din Targoviste in rugaciune.
 • Pentru acest lucru te invit sa dai click pe slide-ul de pe prima pagina a site-ului nostru unde vei putea afla si localiza, toate strazile orasului.
 • Alege cel putin una dintre ele si mergi pe ea rugandu-te pentru mantuirea si binecuvantarea lui Dumnezeu fata de locuitorii ei.
 • Pentru alte proiecte in comunitate, o sa revenim cu informatii la timpul potrivit.

Va incurajez sa va implicati in acest proiect, avand in vedere ca aceasta este voia lui Dumnezeu – Vă îndemn, dar, înainte de toate, să faceţi rugăciuni, cereri, mijlociri, mulţumiri pentru toţi oamenii, pentru împăraţi şi pentru toţi cei ce sunt înălţaţi în dregătorii, ca să putem duce astfel o viaţă paşnică şi liniştită, cu toată evlavia şi cu toată cinstea. (1 Timotei 2:1-2)

Fii o binecuvantare pentru orasul tau!

0 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »